Tuesday, May 21, 2019
Text Size

Inselatorii pe navele de croaziera  - Feriți-va de "Black Sea Ship"

02 oct 2015

Navigatorilor li se reaminteste sa se abtina de e-mailurile care ofera locuri de munca la bordul navelor de croaziera, deoarece acestea ar putea fi escrocherii pentru a lua o parte din banii si / sau detalii bancare prin oferte false de locuri de munca.

 Inspectorii ITF au ridicat o alerta pe un e-mail care pretinde ca vine din partea "Black Sea Cruise Ship" dintr-a adresa in New York si ofera contracte de munca profitabile pentru un an pentru muzicieni si interpreti la bordul unei nave sau intr-un hotel. Constienti de toate sfaturile pentru solicitanti sa nu dea bani pentru a obtine un loc de munca, in e-mail se precizeaza ca societatea: "nu are nevoie de niciun ban de la solicitantii locurilor de munca, doar pentru cheltuieli care ar putea fi facute de catre candidati pentru prelucrarea datelor ". Se merge pana la a se oferi solicitantului asigurarea unei vize "cu sprijinul companiei noastre". Cu alte cuvinte, se asteapta o plata la un moment dat.

Cheia este adresa de email, care este un cont de Yahoo - cu greu ar putea fi o linie de croaziera bona fide.

In timp ce acest e-mail se adreseaza artistilor interpreti , escrocii ar putea trece si la alte functii ale  membrilor echipajului, deci fiti atenti la orice astfel de abordari.

------------------- Aceasta este o inselatorie de recrutare? ---- -------------

 Va rugam sa ne contactati pe mail la   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   daca auziti de orice escrocherie privind angajarea! 

Category: Viata pe Mare

Search site ...

Login Form