Monday, August 20, 2018
Text Size

Avertisment cu privire la pirateria in largul Africii de Vest

 

14 martie 2014 

Centrul Maritim International de Raportare a Atacurilor Pirateresti  ( IMB ), a emis un avertisment pentru nave sa fie foarte vigilente atunci cand tranziteaza Africa de Vest, “deoarece pirateria in regiune devine o preocupare tot mai mare”.

Read more: Avertisment cu privire la pirateria in largul Africii de Vest

Category: Piraterie

PIRATII IN SOMALIA AMENINTA VIATA MARINARILOR
SI SECURITATEA MARINEI COMERCIALE MONDIALE


RASPUNS INADMISIBIL DAT DE GUVERNUL SI FORTELE LOR NAVALE
ESTE INACCEPTABIL SPUN CEI DIN INDUSTRIA SHIPPINGULUI INTERNATIONAL


  Industria shippingului international ( reprezentata de BIMCO, ICS / ISF INTERCARGO si INTETANKO si de catre Federatia Internationala a Transportatorilor) este inspaimantata de recentele comentarii , atribuite liderilor Fortelor de Coalitie , care opereaza in Golful Aden, precum ca nu este responsabilitatea

Read more: Piratii din Somalia ameninta viata marinarilor

Category: Piraterie

ITF A REUSIT EXTINDEREA ZONEI DE RISC PIRATERESC

   ITF a reușit extinderea zonei de risc pirateresc în Somalia după discuții purtate cu Forumul International de Negociere (IBF), principalul negociator al sindicatelor maritime cu armatorii. Contractul a extins zona de risc la 741 km de coastele Somaliei, cu implementarea condițiilor și plăților pentru navigatorii care tranzitează zona de risc.

  Echipajele pe nave cu contracte IBF și ITF care trec prin aceasta zona vor primi dublarea salariului, cât și dublarea compensațiilor pentru cazuri de îmbolnăvire sau moarte. Navigatorii pe navele aflate în aceasta zonă, dar în afara culoarului international de tranzit, au dreptul de a refuza navigarea și de a fi repatriați pe cheltuiala armatorului.

Read more: ITF a extins zona de risc pirateresc

Category: Piraterie

Search site ...

Login Form