Thursday, September 23, 2021

Campania 2020: Enough is Enough

Ziua Internațională a Navigatorului. Campania 2020: Enough is Enough

Campania 2020: Enough is Enough -Navigatorii „lucrători cheie”

Navigatorii sunt oamenii fără de care comerțul pe ape nu ar putea exista. Decizia de a institui 25 iunie ca Zi Internațională a Navigatorului (sau Marinarului) a fost luată la conferința Organizației Maritime Internaționale (IMO) de la Manila (Filipine) Campania din acest an poartă numele Enough is Enough -Navigatorii „lucrători cheie”. La 25 iunie, se sărbătorește Ziua Internațională a Navigatorului .

Articol preluat din Ziua de Constanta ...

Category: Evenimente

tenis ziua marinei 2017

A XVI-a ediţie a turneului de tenis „Ziua Marinei"

 

În perioada 29 iulie - 13 august, marinarii vor înlocui timona cu racheta de tenis și se vor prezenta pe terenul de la Clubul sportiv Mamaia - Idu, pentru a concura la ediţia a XVI-a a turneului de tenis „Ziua Marinei”. Competiția se va desfăşura la următoarele probe: simplu marina, dublu marina, dublu open marina, dublu open, dublu mixt marina masculin (+35)/orice profesie feminin (+25). Principalele condiţii de participare impuse de organizatori sunt următoarele: orice participant trebuie să aibă +35 de ani, excepţie la dublu mixt (+25 feminin), iar la dublu, media de vârstă trebuie să fie +45. Se va juca în sistem „două seturi din trei”, cu punct de aur la 40 egal şi super tie-break la 10 în caz de egalitate de seturi. Turneul de tenis „Ziua Marinei” este organizat de Sindicatul Liber al Navigatorilor, Sindicatul ARCA ANR, Clubul sportiv Mamaia - IDU şi CN Administraţia Porturilor Maritime Constanţa.

Mai multe detalii aici

Category: Evenimente

congres ETF 2017

Mihălcioiu, la Congresul al V-lea ETF: „Am avut discuții pentru încheierea unor parteneriate cu organizații din țări ai căror armatori vor să angajeze navigatori români

 

 (preluare http://tomisnews.ro , 31 Mai 2017, Marius Florian)


 În perioada 23-26 mai, la Barcelona, a avut loc Congresul al V-lea ETF (Federația Europeană a Lucrătorilor din Transporturi – secțiunea Europeană a ITF). La Congres s-au stabilit  politicile europene ale transportatorilor pentru următorii 5 ani și s-au ales Președintele, Secretarul General, Comitetul Executiv, s-a stabilit Comitetul de Management ETF și s-a modificat Constituția.

Read more: Armatorii straini vor angaja navigatori romani

Category: Evenimente

Page 1 of 2

Search site ...