Thursday, September 23, 2021

IN ATENTIA FOSTILOR ANGAJATI AI
CNM PETROMIN SA si CNM ROMLINE SA din CONSTANTA

  

  Urmare a corespondentei electronice din data de 12.06.2020 si a convorbirii telefonice din aceeasi data, referitoare la conditiile de eliberare a documentelor de pensionare pentru navogatorii romani, fosti angajati ai CNM Romline SA Constanta si CNM PEtromin SA Constanta, va comunicam coordonatele de contact, locatia si intervalul orar de primire a cererilor de eliberare a documentelor:

a)    Primiri cereri eliberare documente:

·       Personal: Constanta, Incinta Port Poarta 2, Cladirea Petromin, parter, biroul 14, in zilele de luni, marti si miercuri, in intervalul 12.00-16.00;

·       Prin posta electronica: la adresele This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si/sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

·       Prin posta romana sau curier: la sediul social din Comuna Limanu, str. Bradului, nr.29, Judetul Constanta;

b)    Eliberare documente:

·       Personal: Constanta, Incinta Port Poarta 2, Cladirea Petromin, parter, biroul 14, in zilele de luni, marti si miercuri, in intervalul 12.00-16.00;

·       Remitere la adresa solicitantului, prin Posta Romana sau curier rapid, cu suportarea de catre solicitant a tarifelor de transport.

Precizam ca, idiferent de modalitatea de formulare a solicitarilor, acestea trebuie sa fie insotite de fotocopii (cat mai clare) ale actului de identitate, carnetului de marinar, a carnetului de munca si a foii matricole (imbarcari / debarcari).

Aici gasiti Formularul tipizat al cererii de eliberare documente.

 
Category: Info/Noutati

IN ATENTIA FOSTILOR ANGAJATI AI CNM NAVROM SA CONSTANTA

Sindicatul Liber al Navigatorilor va aduce la cunostinta ca documentele cu valoare practica (state de salarii, dosare personale) create de CNM Navrom SA Constanta, se afla spre pastrare si conservare la SC UBERUM SRL Braila.

Pentru persoanele care solocita intocmirea de adeverinte ce atesta drepturile de personal in conformitate cu prevederile Legii nr.263/2010 privind sistemul public de pensii si asigurari sociale, precizam ca depozitarul documentelor are urmatoarele coordonate de contact:

Read more: In atentia fostilor angajati CNM Navrom

Category: Info/Noutati

IN ATENTIA FOSTILOR ANGAJATI
AI S.C. COSENA CONSTANTA

 Sindicatul Liber al Navigatorilor aduce la cunostinta fostilor angajati ai SC Cosena Constanta ca documentele de personal (state de salarii, dosare personale, perioada de angajare, grupa de munca, etc ) de la aceasta fosta societate , se afla spre pastrare si conservare la sediul societatii.

Pentru persoanele care solicita intocmirea de adeverinte ce atesta drepturile de personal in conformitate cu prevederile Legii nr.263/2010 privind sistemul public de pensii si asigurari sociale, precizam ca depozitarul documentelor are urmatoarele date de contact:

D-na Oana Marinescu, tel. 0241 553101, intre orele 10-16.

Deasemenea,  va puteti lasa datele de contact la adresa de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si veti fi contactat. 

Category: Info/Noutati

SLN ImagineSustinere proiect de ajutorare a cadetilor pentru efectuarea practicii obligatorii

 

Avand in vedere ca personalul navigant si studentii din scolile de marina reprezinta principala sursa de finantare a ANR, CERONAV, UMC, ANMB, AGENTII DE CREWING, SLN, si plecand de la faptul ca tot mai putini tineri studenti isi pot indeplini stagiul pentru a putea promova in functia de ofiter, toate entitatile mai sus mentionate ar trebui sa isi propuna ca prioritate, ajutorul catre acest segment.

Trebuie avut in vedere faptul ca UE a cerut armatorilor europeni sa-si inregistreze cel putin 40% din capacitatea de transport in Europa, aceasta pentru a primi in continuare finantari europene sub diferite forme. Cererea UE se axeaza si pe o crestere a personalului navigant european, cu precadere a ofiterilor. In acest context, ofiterii romani au o oportunitate de a ocupa locuri de munca pe nave europene, in conditiile unui invatamant si a unei pregatiri de calitate.

Read more: Fundatia "Cadetul Roman" (FCR)

Category: Info/Noutati

NOUTATI

In atentia membrilor SLN

La Congresul ITF din Mexic, din 2010, s-a adoptat o strategie de reorganizare a miscarii sindicale in scopul unei mai bune reprezentari a navigatorilor membri. Prin aceasta noua politica se urmareste o mai buna comunicare între sindicatele nationale, intre acestea si marinari, o implicare mai mare a membrilor de sindicat în activitatile sindicale si cresterea gradului de sindicalizare a personalului navigant si  auxiliar. 

La începutul lunii noiembrie 2013, conducerea SLN a participat la primul grup de training pentru punerea în practica a acestei strategii. Pe baza ei, sindicatele navigatorilor din întreaga lume se vor reorganiza, astfel încât sa poata oferi pachete standard de servicii. 

Read more: In atentia membrilor SLN

Category: Info/Noutati

Page 1 of 2

Search site ...